Bedrijfsverzamelgebouw de Nijverheid


Dit bedrijfsverzamelgebouw biedt ruimte aan kleinschalige bedrijven.

Alle bedrijfshallen zijn momenteel allemaal voor onbepaalde tijd verhuurd.

Alle kantoren zijn momenteel voor opbepaalde tijd verhuurd.

Locatie:

Het bedrijfsverzamelgebouw is gesitueerd op Nijverheidsweg 23 op het industrieterrein Soestdijk. Alle grote snelwegen zoals de A1,A27 en A28 zijn binnen 10minuten aan te rijden. Nijverheidsweg 25 is inmiddels verkocht.

Voorzieningen:

Bij de kantoren zijn 38 parkeerplaatsen beschikbaar, waarvan 5 openbaar.

Een ideaal gebouw voor ondernemers die een eigen representatiev ruimte willen hebben maar geen grote ruimte behoefte hebben of die met andere bedrijfjes samen in 1 ruimte willen zitten.Wij verhuren de kantoren in van 50 of 100 m2. De totale kantoor oppervlakte bedraagt ca. 300m2.

Het gebouw heeft een centrale entree en bestaat uit 4 units Iedere unit heeftbeschikking over een eigen sanitaire groep v.v. 2 vrijhangende toiletten met een luxe natuurstenen wastafel. De units hebben een pantry met wasbak, koelkast, afwasmachine en een Quooker.

De centrale entree heeftvoor iedere huurder een eigen brievenbus, intercom, warmteterugwin unit en elektra en warmtemeters.

Ramen wassen, inbraakinstallatie (optie), groenvoorziening, schoonhouden centraal gebied, onderhoud cv-ketel, warmteterugwinunits, brandslanghaspelsworden door de verhuurder geregeld en zijn in de huurprijs begrepen.

Flexibiliteit is het seutelwoord voor de kleine ondernemer. Indien gewenst kan er gekozen worden voor korte looptijden.

Algemene informatie:

De kantoren zijn onlangs volledig gerevitaliseerd en hebben een moderne uitstraling. Er zijn nieuwe gevels met een hoge isolatiewaarde aangebracht en ook het dak is vernieuwd en voorzien van een 11 cm dikke PU isolate en witte dakbedekking om de warmte van de zon zoveel mogelijk buiten te houden.

De wanden zijn voorzien van dubbel verlijmd glasvlies in een frisse witte kleur ook zjn er nette systeemplafonds met energiezuinige verlichtingsarmaturen aangebracht.

Airconditioning is optioneel mogelijk

.